SGK Müdür Kotuk Eskişehir'den ayrılıyor

SGK Müdür Kotuk Eskişehir’den ayrılıyor
4 Şubat 2008 tarihinde SGK İl Müdürü olarak göreve başlayan Nurettin Kotuk Eskişehir’den ayrılıyor. Basın toplantısı düzenleyen Kotuk, devlet memuriyetinden de ayrılıp özel bir kuruluşta yönetici olarak göreve başlayacağını...

4 Şubat 2008 tarihinde SGK İl Müdürü olarak göreve başlayan Nurettin Kotuk Eskişehir'den ayrılıyor. Basın toplantısı düzenleyen Kotuk, devlet memuriyetinden de ayrılıp özel bir kuruluşta yönetici olarak göreve başlayacağını açıkladı. Göreve başladığında Eskişehir'de bulunan vatandaşlara en verimli hizmeti verebilmek amacıyla 4 farklı hedef belirlediklerini ve bu hedeflere önemli ölçüde ulaştıklarını kaydetti. Kotuk, belirlenen hedefler hakkında şu bilgileri verdi:
"Öncelikli hedefimiz farklı il müdürlüklerinin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak birleştirilerek tek bir yerden hizmet verilmesinin ve sosyal güvenlik reformunun başarıyla uygulanmasının sağlanmasıydı. İkincisi vatandaş odaklı çalışarak vatandaşın memnuniyetinin arttırılması ve işlemlerin en kısa sürede gerçekleşmesinin sağlanması. SGK'nın gelirlerinin arttırılması, tahsilâtın arttırılması ve kayıt dışıyla mücadele edilmesi ve SGK olarak yapmış olduğumuz sigorta giderleri kapsamında kaynakların etkin ve verimli kullanılmasının ve giderlerin kontrolünün sağlanması.
Görevde bulunduğum 2 yıl içinde gerek çalışmalarımızla ve gerekse ilimizde bulunan kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi bir sinerji oluşması sonucunda kurumumuz adına verimli geçmiştir.
SGK dışında yönetici olarak başka bir göreve başlayacağımdan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinden ayrılmayı planlıyorum. Bu noktada; gelişmiş ve farklı bir şehir olan Eskişehir'den ve Eskişehirli dostlarımdan ayrılacak olmanın burukluğunu ve görevimi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu bir arada yaşıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.