Siyasetçiler SEÇİM vatandaş GEÇİM derdinde

Siyasetçiler SEÇİM vatandaş GEÇİM derdinde
Siyasiler seçilmenin yollarını aramaya başladığı şu günlerde, en çok hareketin olması gerekirken oldukça durgun bir siyasi süreç yaşanıyor. Bunun en büyük nedeni olarakta vatandaşın artık siyasetten soğuduğu olarak belirtiliyor....

Siyasiler seçilmenin yollarını aramaya başladığı şu günlerde, en çok hareketin olması gerekirken oldukça durgun bir siyasi süreç yaşanıyor. Bunun en büyük nedeni olarakta vatandaşın artık siyasetten soğuduğu olarak belirtiliyor. Eskisi gibi siyasetle iç içe olmayan vatandaş artık seçim değil geçim derdinde. Aldığı yada kazandığı ücret ile zorlu ekonomik şartlarda geçim mücadelesi veren vatandaşlar ayaklarına kadar gelen pek çok siyateçi ile bile ilgilenmiyorlar. Buda ortaya tarihin en hareketsiz seçim dönemini çıkarıyor.
Özellikle köylü ve tüccar kesiminin zor günler yaşaması seçimleri konuşulmaz hale getiriyor.
Ekonomide yaşanan durgunluk nedeniyle adeta işleri durma noktasına gelen pek çok esnaf günlerini kapı önünde oturarak geçiriyorlar. Siftah dahi yapmadan pek çok esnafın dükkan kapadığını söyleyen pek çok esnaf; "Arka arkaya dükkanlar kapanıyor. İş yokluğu nedeniyle ne yapacağımızı şaşırdık. Diğer taraftanda ağır vergi yükleri var. Ne yapacağımızı şaşırdık diyorlar.
Emlakçılar Sokak esnafları da alım satım işlerinin durduğunu ve gün boyu işyerlerinin önünde müşteri beklediklerini söylüyorlar.
Vatandaşın seçimi değil geçimi düşündüğünü belirten esnaflar; "Geçim derdi olmasaydı alışveriş olurdu. Fakat piyasalar adeta öldü. Herkes vitrinlere bakıp geçiyor. Demek ki millet seçimi değil, artık geçimi düşünüyor"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.