"Siyasete girmeyeceğim"

“Siyasete girmeyeceğim”
ETO Başkanı Cemalettin Sarar, 22 Temmuz tarihinde yapılması planlanan erken seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erken seçimin Türkiye için hayırlı olacağını ve kimsenin seçimden korkmaması gerektiğini dile getiren Sarar,...

ETO Başkanı Cemalettin Sarar, 22 Temmuz tarihinde yapılması planlanan erken seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erken seçimin Türkiye için hayırlı olacağını ve kimsenin seçimden korkmaması gerektiğini dile getiren Sarar, Eskişehir'in yıldız adaylar çıkarması gerektiğini söyledi. Kendisine çeşitli partilerden teklif yapıldığını ancak kesinlik siyaseti düşünmediğini kaydeden Sarar: " Aday olmayı düşünmüyorum. Ben iş adamıyım. Eskişehir'in adını duyurmak için hizmet veriyorum. Eskişehir'i sırtlayıp götürecek adayların çıkartılması gerekir.
Eskişehir büyük bir yer ve güzel bir ekiple iyi temsil edilmesi gerekiyor. Seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesini diliyorum. Şu anda piyasalarda kriz havası yok, bundan sonra da olacağına inanmıyorum. Bütün partilere hayırlı olsun. Ancak, Eskişehir'e layık adayların çıkmasını istiyorum" diye konuştu.
Eskişehir'de birlik ve beraberliğin olmadığını da dile getiren Sarar, kavga ile hizmetin olamayacağını söyledi.
Kimsenin kendisine kızma hakkı olmadığını kaydeden Sarar: " Eskişehir'e ruh gelsin ve ufkumuz açılsın diye bir dönemliğine başkan oldum. Ancak Eskişehir'de hep kıskançlık ve fesatlık var. umarım ki seçimlerde dirayetli ve dürüst insanlar gelir ve iyi hizmetler yapar. Sanayici olduğum için ben işime bakacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.