SÖĞÜTÖNÜ KONUTLARININ KURALARI ÇEKİLİYOR

SÖĞÜTÖNÜ KONUTLARININ KURALARI ÇEKİLİYOR
Tepebaşı Belediyesi ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin A.Söğütönü’nde yapacağı konutlar 16 Haziran Cumartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak.Porsuk Kapalı Spor...

Tepebaşı Belediyesi ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin A.Söğütönü'nde yapacağı konutlar 16 Haziran Cumartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak.
Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda saat:10.00'da noter huzurunda kura ile yapılacak çekilişe, Toki ve belediye yetkilileri de katılacak. Tepebaşı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi(TOKİ)'nin alt gelir grubu için ortaklaşa gerçekleştirdiği 514 Sosyal Konut için 1825 kişi başvurdu.Çekilişin kurallara uygun olarak ve noter huzurunda yapılacağını belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu; " A. Söğütönü'nde yapılacak 514 sosyal konut için 1825 vatandaşımız başvurdu. Başvuran her dört vatandaşımızdan biri ev sahibi olacak. Dar gelirli vatandaşlarımızı gecekondulardan kurtararak; parkları, yeşil alanları, bahçeleriyle birlikte oluşturulmuş, sağlam, kaliteli ve her türlü altyapı imkânlarına sahip evlerde daha mutlu, huzurlu ve güvenli yaşamaları için çaba sarf edeceğiz. Eskişehir'e ve tüm hemşehrilerimize bu projenin hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.