Sokak Tiyatrosu mini festivalle sona erdi

Sokak Tiyatrosu mini festivalle sona erdi
Doç. Dr. Ebru Gökdağ’ın Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde düzenlediği "Sokak Tiyatrosu" projesi, Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde Porsuk Nehri’nin iki yakasında gerçekleştirilen 9 ayrı sokak...

Doç. Dr. Ebru Gökdağ'ın Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde düzenlediği "Sokak Tiyatrosu" projesi, Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde Porsuk Nehri'nin iki yakasında gerçekleştirilen 9 ayrı sokak gösterisinden oluşan mini bir festival ile son buldu.
"Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları" kapsamında, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca yürütülen ve Avrupa Komisyonundan sağlanan hibeyle gerçekleştirilen festivalde, Litvanya, Slovanya ve Bulgaristan'dan gelen tiyatro, dans ve müzik öğrenimi gören yaklaşık 30 kişiden oluşan grup ile Sokak Tiyatrosu üzerine bir eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitim sırasında Litvanya, Slovanya ve Bulgaristan'dan gelen öğretim elemanları ve Doç. Dr. Ebru Gökdağ'ın gözetiminde ders alan öğrenciler sokak tiyatrosu üzerine ilk eğitimlerini de almış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.