"Sorumluluk velilerin"

“Sorumluluk velilerin”
Eğitim Bir Sen Yöneticisi Osman Cebeci, Turgut Reis Meslek lisesinde yaşanan cinayet olayının ardından bir değerlendirmede bulundu. Cebeci bilinçli öğrencinin yetişmesinde en büyük sorumluluğun velilere ait olduğunu söyledi....

Eğitim Bir Sen Yöneticisi Osman Cebeci, Turgut Reis Meslek lisesinde yaşanan cinayet olayının ardından bir değerlendirmede bulundu. Cebeci bilinçli öğrencinin yetişmesinde en büyük sorumluluğun velilere ait olduğunu söyledi. Cebeci sendika binasında yaptığı açıklamada, "İlimizin önde gelen okullarından Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesinde tüm Eğitim Camiasını derinden üzen, talihsiz bir olay yaşanmış ve maalesef okulda teknisyen olarak çalışan Tayfur Sait Kınık aynı okuldan tasdikname ile ayrılan bir öğrenci tarafından insanlık dışı bir şekilde bıçaklanarak hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah tan rahmet, kederli ailesine tüm Eğitim Çalışanlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.
Cebeci, "Öğrenci velilerine de büyük sorumluluklar düşmektedir. Veliler aile içinde iyi örnek olmalı, çocuklarının arkadaş çevresini iyi takip etmeli, sorun yaşayan çocuklar için okullarla işbirliğine gidilmeli, 'Benim çocuğum bunu yapmaz' tavrından vazgeçilmeli ve çocuk kendi ilgi alanına göre herhangi bir sosyal faaliyete yönlendirilmelidir.
Eğitim -Bir-Sen bu ve bunun gibi talihsiz olayların yaşanmamasını temenni ederek
tekrar merhum Tayfur Sait Kınık a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.