SP'li Çelebi "Tek çare biziz"

SP’li Çelebi “Tek çare biziz”
Saadet Partisi Milletvekili aday adayı Hamdi Çelebi, Saadet Partisi’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de millete doğruları anlatmaya, çözüm yolları göstermeye devam ettiğini söyledi. Türkiye’nin çok sıkıntılı ve...

Saadet Partisi Milletvekili aday adayı Hamdi Çelebi, Saadet Partisi'nin her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de millete doğruları anlatmaya, çözüm yolları göstermeye devam ettiğini söyledi.
Türkiye'nin çok sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Çelebi, "Bu dönemde millet ve devlet kaynaşmasını sağlayacak bir yönetime şiddetle ihtiyacımız vardır. Gücü ve yetkiyi sınır ötelerinde ve sermaye gruplarında arayanlara, milletin değerlerine düşmanlık edip taleplerini görmezden gelenler bu kaynaşmayı gerçekleştiremez" dedi.
AKP iktidarı yönetiminde geçen 4,5 yılın Türkiye için kayıp yıllar olduğunu savunan Çelebi, "İşsizlik sürmekte, esnaf memur ezilmekte, çiftçi ve ücretli ise kaderine terk edilmiştir. Tüm bu sorunlara rağmen iktidar ve ana muhalefet kendilerini düşünmekte, cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinden gerginlik oluşturarak mevcut meclis yapısını tekrar oluşturmaya çalışmaktadırlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.