Sporculardan Sarıoğlu'na teşekkür

Sporculardan Sarıoğlu’na teşekkür
Geçtiğimiz haftalarda oynanan Kurumlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon Tepebaşı Belediyesi sporcuları mutluluklarını Tacettin Sarıoğlu ile paylaştılar. Zincirlikuyu Beldeevi’nde sporcularla bir araya...

Geçtiğimiz haftalarda oynanan Kurumlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon Tepebaşı Belediyesi sporcuları mutluluklarını Tacettin Sarıoğlu ile paylaştılar.
Zincirlikuyu Beldeevi'nde sporcularla bir araya gelen Sarıoğlu, Tepebaşı Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcuları kutladı. Başarılı sonuçlardan dolayı sporcuları tek tek kutlayan Sarıoğlu "Sizlerin başarıları ile gurur duyuyorum. Çok çalıştınız ve başardınız" şeklinde konuşarak sportif ve kültürel faaliyetlere her zaman desteklediklerini belirtti. Spordaki başarının, hayatın diğer alanlarında olduğu gibi, ancak sistemli ve disiplinli bir çalışma ile mümkün olabileceğinin söyleyen Sarıoğlu, Tepebaşı Belediyesi sporcularının11-13 Mayıs tarihleri arasında Bartın'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.