Şüpheli paket korkuttu

Şüpheli paket korkuttu
Valilik binası önündeki bir çöp kutusunda meydana gelen patlama polisi harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü binalarının bulunduğu Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde çöp kutusunda patlama sesi...

Valilik binası önündeki bir çöp kutusunda meydana gelen patlama polisi harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü binalarının bulunduğu Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde çöp kutusunda patlama sesi duyan vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Vilayet Meydanı'nın kenarındaki çöp kutusunda bulunan karton kutudan şüphelendi.
Trafik ekiplerinin araç ve yaya trafiğine kapattığı caddeye gelip, özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, paketi fünye ile patlattı. Bu esnada, meraklı gözlerle şüpheli paketin imha edilmesini izleyen vatandaşlar, patlamanın ardından polisi alkışladı. İl Emniyet Müdürü Tufan Savaş Yücel'in de takip ettiği çalışma neticesinde, kutunun boş olduğu ve patlamanın çöp kutusu içine çocukların attığı maytaptan kaynaklandığı belirlendi. Daha sonra Kıbrıs Şehitleri Caddesi yeniden trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.