Tapuculardan belediyelere ziyaret

Tapuculardan belediyelere ziyaret
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın Kuruluşunun 160. Yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesini ve Tepebaşı Belediye Belediyesini ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Büyükerşen...

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın Kuruluşunun 160. Yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesini ve Tepebaşı Belediye Belediyesini ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Büyükerşen ile Osmanlı'dan günümüze Türk Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın gelişimi hakkında bir süre sohbet eden Büyükboyacı, Başkan Büyükerşen'e günün anısına Büyükşehir Belediyesi'nin temsili tapusunu verdi.
TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NE ZİYARET
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte Tepebaşı Belediyesi'ne gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında Başkan Yardımcısı Ahmet Süzer ile görüştü. Büyükboyacı, ziyaret sırasında Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu'na verilmek üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 160. kuruluş yıldönümü anısına Tepebaşı Belediyesi mülki hudutlarının olduğu Tapu Senedi'ni ve çiçek hediye etti. Tapu ve Kadastroyla uyumlu çalıştıklarını söyleyen Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Süzer ziyaretten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.