Taşımacılarda tek adaylı kongre

Taşımacılarda tek adaylı kongre
Kamu Emekçileri Sendikaları Platformuna baplı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Eskişehir şubesinin 9’ncu olağan genel kurulu yapıldı.Tepebaşı Belediyesine ait Özdilek Kültür ve Sanat Merkezinin ev sahipliğini yaptığı...

Kamu Emekçileri Sendikaları Platformuna baplı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Eskişehir şubesinin 9’ncu olağan genel kurulu yapıldı.


Tepebaşı Belediyesine ait özdilek Kültür ve Sanat Merkezinin ev sahipliğini yaptığı genel kurula KESK’e bağlı sendika şube başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda üye katıldı.


Taşımacılık sektöründe örgütlü olan Birleşik Taşımacılık Sendikası Eskişehir şubesinin kongresinde eski şube başkanı Cem Paralı görevi bıraktığını açıkladı. Sendika şube dönem faaliyet ve denetim kurulu raporlarının da görüşüldüğü genel kurulda yapılan seçimde, sendikanın yeni şube yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Yahya özsu, Yakup Yerci, Emrullah çelik,  Âdem Karaağaç, Rıdvan Bozan, Serpil Kankılıç ile Umut Can. Denetim ve disiplin kurulu üyeliklerine de, Erdoğan Altındağ, Deniz özkara, Hüseyin Gıcır, Hidayet Göktaş, Mahmut İnce ile Oktay Sarıkaya seçildi. Genel kurul yapılan seçimle birlikte sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.