Taşınır kayıt ve yönetim sistemi toplantısı

Taşınır kayıt ve yönetim sistemi toplantısı
Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının düzenlediği "Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi" bilgilendirme toplantısı Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleşti.Toplantının açılış konuşmasını yapan...

Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının düzenlediği "Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi" bilgilendirme toplantısı Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleşti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Mali hizmetler Uzmanı Zülfikar Kurt, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından Kamu Hesapları Bilişim Sistemi üzerinde idarelerin taşınırlığını daha etkin bir şekilde kayıt altına almak için oluşturulmuş olan Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemini tanıtmak için bu toplantının düzenlendiğini ifade etti.
Zülfikar Kurt, açılış konuşmasının ardından sistem hakkında bilgiler veren bir sunum gerçekleştirdi. Kurt sunumunda, Kamu Harcama ve Bilişim Sistemi (KBS) Taşınır Kayıt Yönetim Sistemine Giriş, Taşınır Kayıt ve Yönetim Sisteminde Yer Alan Roller, SGB Taşınır Kullanıcısı, Taşınır Konsolide Görevlisi, İstek Birim Yetkilisi, Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisinin tanımlarını yaparak katılımcıları sistem hakkında bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.