Tazelenme Üniversitesi'nden bilgilendirici konferans

Tazelenme Üniversitesi'nden bilgilendirici konferans
60+Tazelenme Üniversitesi ve Kuşaklararası Dayanışma Kulübü’nden “Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı gerçekleştirdi.

60+Tazelenme Üniversitesi ve Kuşaklararası Dayanışma Kulübü iş birliğinde, Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da “Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” konferansı gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Prof. Dr. Gökalp İşcan tarafından verilen eğitime 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, Kuşaklararası Dayanışma Kulübü üyeleri ve Anadolu Üniversitesi öğrencileri katıldı.

“Doğru bildiğimiz yanlışları öğrendik”

60+Tazelenme Üniversitesi birinci sınıf öğrencisi Halime Erdoğdu etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Yağların üretim süreçleri, türleri ve kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olduk. Doğrudan cilde kullanımının yanlış olduğunu öğrendiğim uçucu yağları, bu konferanstan sonra daha dikkatli kullanacağım. Bu güzel etkinlikle bizi ilgi duyduğumuz bir konu hakkında bilgilendiren hocamıza teşekkür ederiz.” 60+Tazelenme Üniversitesi birinci sınıf öğrencilerinden Selma Tuğluk ise, “Doğru bildiğimiz yanlışları, yağların hatalı kullanımlarının sebep olabileceği durumları öğrendik. Yağların sağlıklı kullanım yöntemlerini güvenilir bir kaynaktan dinlemek güzel bir deneyimdi. Hocamıza ve Kuşaklararası Dayanışma Kulübü yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Etkinlik, Kuşaklararası Dayanışma Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Emre Birinci tarafından Prof. Dr. Gökalp İşcan’a verilen teşekkür belgesi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.