TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDEN ‘’YAŞLILAR HAFTASI’’ KUTLAMASI

TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDEN ‘’YAŞLILAR HAFTASI’’ KUTLAMASI
Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü öğrencileri “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Eskişehir Vilayet Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Yaşlılar Haftası’nda farkındalık yaratmak amacıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktıklarını belirten 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencisi Emine Kahvecioğlu yaşlıların milli ve manevi değerleri yaşattığını ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi gördüklerinin altını çizdi.

Kahvecioğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

“Tecrübelerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz, bizlere her konuda yol gösteren değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet hiç şüphesiz genç nesillere örnek teşkil edece bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin teminatıdır. Yaşlılarımıza günümüzde gösterilecek olan sevgi ve saygı, toplumsal huzuru ve milli beraberliğimizi arttıracaktır. Onların toplumda bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Bu duygularla tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, sağlıklı ve huzurlu yaşam sürdürmelerini diliyoruz.”

Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü Kurucu Koordinatörü Doç. Dr. Emre Birinci gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi:

”18- 24 Mart Haftası bütün dünyada Yaşlılara Saygı haftası olarak kutlanmakta. Bizde 60+ Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü olarak bugün Vilayet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk koymak için buradayız. Haftanın önemine dair öğrencilerimizle beraber çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.