TCDD'de hukuk dışı uygulama sona ermeli

TCDD’de hukuk dışı uygulama sona ermeli
25 Kasım’da yapılan bir günlük grevin ardından TCDD yönetimi tarafından 16 çalışanın açığa alınmasına tepkiler sürüyor. Tüm Bel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Ergün Uzun da yaptığı açıklamada bu uygulamayı kınayarak,...

25 Kasım'da yapılan bir günlük grevin ardından TCDD yönetimi tarafından 16 çalışanın açığa alınmasına tepkiler sürüyor. Tüm Bel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Ergün Uzun da yaptığı açıklamada bu uygulamayı kınayarak, "açığa alınan 16 arkadaşımız en kısa zamanda görevlerine geri dönmelidir" dedi.
AKP hükümetinin kamu emekçilerinin hak arama mücadelesini görmezden gelmeye devam ettiğini ancak kendilerinin de mücadeleden vazgeçmelerinin mümkün olmadığının altını çizen Uzun, Tüm Bel-Sen olarak yerel yönetimlerde grevli toplu sözleşme taleplerinin devam ettiğini ve bu hakkı alana kadar peşini bırakmayacaklarını söyledi.
Son günlerde giderek artan emekçi hareketlerinin toplumdaki duyarlığı arttırdığını ve bu yolla AKP hükümetinin emek karşıtı politikalarının daha açık bir şekilde görüldüğünü söyleyen Uzun, "biz KESK ve Tüm Bel-Sen olarak hak arama mücadelemizi olanca hızıyla sürdürüyoruz. Baskılar bizi hiçbir şekilde doğru bildiğimiz yoldan çeviremeyecektir" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.