Tepebaşı Köy Danışma Meclisleri aralıksız sürüyor

Tepebaşı Köy Danışma Meclisleri aralıksız sürüyor
Cumhuriyet Köyü’nde gerçekleştirilen Köy Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Koca, "Ak Parti iktidarı ülkemiz de olduğu gibi Eskişehir’imizde de kalkınmanın, yatırımların huzur ve istikrarın hakim olduğu...

Cumhuriyet Köyü'nde gerçekleştirilen Köy Danışma Meclisi'nde konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Koca, "Ak Parti iktidarı ülkemiz de olduğu gibi Eskişehir'imizde de kalkınmanın, yatırımların huzur ve istikrarın hakim olduğu bir dönemin gelmesini sağlamıştır. 2002 - 2009 yılları arasında ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de cumhuriyet tarihinde yapılandan daha fazla hizmet ve yatırım yapılmıştır. Hepimizin de yakından gördüğü üzere Eskişehir Çevre Yolu adeta bir şantiye haline getirilmiş, biten ve çalışmaları devam köprülü kavşaklar ile sorunlar birer birer çözülmeye başlamıştır. Çevre yolu örneğinde olduğu gibi diğer birçok alanda ilimize yapılan yatırımlar büyük bir hızla devam etmektedir. Köydes ve Beldes projeleri ile Cumhuriyet tarihimizin en büyük belde ve köy kalkınma projeleri gerçekleştirilmiştir. 2005-2009 yılları arasında KÖYDES ve BELDES projeleri ile ilimize 40 trilyona yakın kaynak aktarımı yapılarak suyu ve yolu olmayan köyümüz kalmamıştır" dedi.
AK Parti İl Başkanı Salih Koca'nın yaptığı konuşmanın ardından Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalara değindi. Sivri, "İlçe Teşkilatı olarak düzenli ve programlı bir şekilde tüm birimlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışmaktayız. Halkımız ile iç içeyiz. Nerde bir sorun var, bizler ordayız. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.