TEPEBAŞI VAKFI'NA AVRUPA'DA AKREDİTE

TEPEBAŞI VAKFI’NA AVRUPA’DA AKREDİTE
Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Merkezi Başkanlığı tarafından koordine edilen Avrupa Gönüllü Hizmeti(AGH) kapsamında koordinatör...

Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Merkezi Başkanlığı tarafından koordine edilen Avrupa Gönüllü Hizmeti(AGH) kapsamında koordinatör kuruluş, ev sahibi kuruluş ve gönderen kuruluş olarak 31/12/2009 tarihinden 31/12/2012 tarihine kadar akredite edildi.
Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, henüz kuruluşunun birinci yılı olmasına rağmen Eskişehir'in "ilk ve tek" Akredite Kamu Kuruluşu, Türkiye'nin de "tek" Akredite Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı oldu.
Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında akredite olan Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 18-30 yaş arası gençlerin 2-12 ay süreyle ülkemizden AB üyesi ülkelere gitmelerine, AB üyesi ülkelerden ülkemize gelmelerine ve bu iki hareketliliğin koordine edilmesine imkân sağlayacak. Bu kapsamda Avrupa Birliği üyesi ülkelerde gönüllü hizmetinde bulunmak isteyen gençlere yönelik gerekli duyurular "www.tepebasi-sydv.com" adlı sayfadan önümüzdeki aylarda duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.