TEPEBAŞI'NDA 7'DEN 70'E HERKES SPOR YAPACAK

TEPEBAŞI’NDA 7’DEN 70’E HERKES SPOR YAPACAK
Tepebaşı Belediyesi tarafından parklara ve yürüyüş yollarına yapılan fitness aletleriyle vatandaşlar ücretsiz spor yapma imkânı buluyor. Günün her saati spor yapma imkânı bulun vatandaşlar spor yapmak için yüklü miktarda...

Tepebaşı Belediyesi tarafından parklara ve yürüyüş yollarına yapılan fitness aletleriyle vatandaşlar ücretsiz spor yapma imkânı buluyor. Günün her saati spor yapma imkânı bulun vatandaşlar spor yapmak için yüklü miktarda para ödemek zorunda kalmayacaklar.
Amaçlarının tüm parklara fitness spor aletlerini yaymak olduğunu söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, yeni spor alanları ile vatandaşların artık daha sağlıklı ve daha zinde olduğunu belirtti.
Sarıoğlu, fırsat buldukça sabah sporu yapmaya çalıştığını ve bu fitness aletlerinden faydalandığını belirterek vatandaşları sağlıklı bir yaşam için bu fitness aletlerinin bulunduğu parklara spor yapmaya davet ettiğini söyledi.
Temiz havada günün her saati spor yapma imkânı bulan vatandaşlar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M.Tacettin Sarıoğlu'na teşekkür ederek, "Atık spor salonlarına gidip para ödemek zorunda kalmayacağız. Her sabah akşam buraya gelip spor yapıyoruz. Bize bu imkânı sağlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu'na teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
7'den 70'e herkesin büyük ilgi gösterdiği spor aletleri 15 Mayıs'tan itibaren çeşitli mahallelerde bulunan 20 parka daha yerleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.