Tepebaşı'ndan tanıtım günleri

Tepebaşı’ndan tanıtım günleri
Tepebaşı Belediyesi bölgede bulunan mahalle sakinlerine yönelik, belediye çalışmalarını yakından görmeleri ve bilgi sahibi olmaları amacıyla tanıtım gezileri başlattı. Tepebaşı Belediyesi Beldeevleri ve belediye şantiyesini...

Tepebaşı Belediyesi bölgede bulunan mahalle sakinlerine yönelik, belediye çalışmalarını yakından görmeleri ve bilgi sahibi olmaları amacıyla tanıtım gezileri başlattı. Tepebaşı Belediyesi Beldeevleri ve belediye şantiyesini kapsayan ilk tanıtım gezisinde vatandaşlara Çamlıca, Batıkent, Avlulu Çarşı, Fevzi Çakmak, Zincirlikuyu ve Cahide Aydıntürk Beldeevleri'nde yürütülen kurslar ve gerçekleştirilen sosyal faaliyetler hakkında bilgi verildi. Ardından belediye şantiyesine geçilerek belediyenin üretim, bakım ve tamirat çalışmaları anlatıldı. Tanıtım gezisine Esentepe, Ömerağa, Sütlüce, Sazova Mahallelerinden 20'şer kişilik gruplarla Sinan Alaağaç İlköğretim Okulu Aile Birliği üyeleri ile Muharip Gaziler Derneği üyeleri katıldı. Vatandaşlar gezinin çok verimli geçtiğini belirterek belediye çalışmalarını yakından görerek, hizmetlerin nasıl gerçekleştiği konusunda bilgi sahibi olduklarını söylediler.
Geziyi düzenleyen belediye yetkilileri ise gezilerin diğer mahalle sakinleriyle devam edeceğini belirterek, tanıtım gezilerini düzenleme amaçlarının, vatandaşlara belediye hizmetlerinin hangi aşamalardan geçtiğini göstermek ve vatandaşların hizmetlere sahip çıkarak kentlilik bilincine sahip olmalarını sağlamak olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.