Teröre karşı el ele mitingi bugün

Teröre karşı el ele mitingi bugün
Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları’nın desteği ile düzenlenen "Terör Eylemlerine Karşı Elele" mitingi bugün saat 14:00’de Vilayet Meydanı’nda yapılacak. Sivil Toplum Kuruluşları adına...

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları'nın desteği ile düzenlenen "Terör Eylemlerine Karşı Elele" mitingi bugün saat 14:00'de Vilayet Meydanı'nda yapılacak. Sivil Toplum Kuruluşları adına bir açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman, Türk halkını ve yaşadığı coğrafyayı tanımayanların ve tarih bilincinden yoksun olanların, sömürgeci emellerini gerçekleştirmek için bölgede ve Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynadıklarını söyledi.
Bu arada çeşitli senaryolar gündeme getirilerek Türkiye'nin parçalanmak istendiğini, Türkiye haritası üzerinde yapılan düzenlemelerin askeri toplantılarda hiç sakınmadan gösterildiğini belirten Azmi Kerman, "Küresel efendiler amaçlarına ulaşmak için şemsiyeleri altındaki terör örgütünü kullanmakta ülkemizde haince tuzaklar kurdurmaktadırlar" dedi.
Bütün bu oyunlar oynanırken, tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi Türkiye'deki bazı çıkar çevrelerinin bilerek bu oyuna alet olduklarını, yapılan alçakça saldırılara tepkisiz kaldıklarını dile getiren Kerman, Türk halkının bu oyunun içinde olanları çok iyi tanıdığını ifade etti.
Türkiye üzerinde oyun oynayanların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını vurgulayan Kerman, "Türk ulusu, dünyanın neresinden gelirse gelsin, tüm saldırılara karşı koyabilecek ve düşmanlarına gereken dersi verebilecek güçtedir. Ülke bütünlüğüne yönelen bölücü teröre karşı halkı savaşımız 'son terörist' yok oluncaya kadar kararlılıkla sürdürülecektir. Ulusumuzun ve devletimizin sarsılmaz iradesi karşısında hiçbir güç duramayacaktır" diye konuştu. Azmi Kerman, Eskişehir halkını terör konusunda ulusal duyarlılığını göstermek, kutsal yurt savunması nedeniyle, canı pahasına vatanı savunan şehit ve gazileri anmak için 23 Haziran Cumartesi günü (bugün) saat 14:00'de Vilayet Meydanı'nda yapılacak olan basın açıklamasına ellerinde Türk Bayrakları ile katılmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.