TEV'de etkinlik yılı

TEV’de etkinlik yılı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğumuza okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere bugün tüm etkinlik noktalarının kapılarını açarak, eğitim etkinliklerine başlıyor.Türkiye’nin eğitim...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğumuza okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere bugün tüm etkinlik noktalarının kapılarını açarak, eğitim etkinliklerine başlıyor.Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyor.
TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 88 Etkinlik Noktası, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor. Kurulduğu günden bu yana geçen 12 yıl içinde TEGV, 1,7 milyonun üzerinde çocuğa ulaştı.
TEGV'in Eskişehir'deki Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi ilköğretim çağındaki tüm çocukları bugün başlayacak etkinliklere bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.