Tıp öğrencileri ESOGÜ'de toplandı

Tıp öğrencileri ESOGܒde toplandı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği Kulübü (TURK MSIC)’nün düzenlediği ’61. Ekim Turk MSIC Genel Kurulu Toplantısı’ ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. ESOGÜ Rektörü Prof....

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği Kulübü (TURK MSIC)'nün düzenlediği '61. Ekim Turk MSIC Genel Kurulu Toplantısı' ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Yaşar'ın da katıldığı Genel Kurul'daki açılış konuşmalarının ilkini yapan Turk MSIC Başkanı Selin Bulut, birlik olarak üyelerinin kişisel gelişimlerine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. Selin Bulut bu sayede onlara hekimlik mesleğinin gereklerini daha iyi şekilde yerine getirerek akranlarının önüne geçebilme imkanı sağlamak istediklerini söyledi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Yaşar yıllardan beri devam eden bir geleneği sürdürerek, Turk MSIC'nin 61. Genel Kurulu'nu ESOGÜ'de düzenlemekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise birçok alanda olduğu gibi hekimlik alanında da rekabetin söz konusu olduğunu belirtti ve tıp öğrencilerinin iyi eğitim almış ve hazır bir şekilde iş yaşamına atılmalarının önemini vurguladı. Prof. Dr. Hasan Gönen tıp alanındaki genel problemler ile mecburi hizmet ve uzmanlık alanlarında yaşanan gelişmelerin tartışılacağı genel kurulun başarılı geçmesini diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.