TOGO HEYETİ ZİYARETTE

TOGO HEYETİ ZİYARETTE
Türkiye İşadamları ve Sanayiciler (TUSKON) Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere İstanbul’ a gelen Togo’ lu Ticaret Bakan Yardımcısı Ishola Sanni, Togo Hükümet Sözcüsü Aouli Poutouli ile 4’ ü bayan...

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler (TUSKON) Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere İstanbul' a gelen Togo' lu Ticaret Bakan Yardımcısı Ishola Sanni, Togo Hükümet Sözcüsü Aouli Poutouli ile 4' ü bayan 10 kişilik iş adamı Eskişehir'deki ziyaretlerini sürdüyor. Heyet önceki gün İstikbal gazetesinin Organize Snayi'deki tesislerini gezdi. Daha sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti. Konuk heyeti İstikbalgazetesi ve Uğur ofset Tesislerinde Gazetemizin Genel Koordinatöri Burak Türkmen ağırladı. Togo heyeti Matbaa tesislerimize hayran kaldıklarını ifade etti.
ODUNPAZARI ZİYARETİ
Togo Heyeti daha sonra Odunpazarı Belediyesini Ziyaret etti. Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Sakallı' dan bilgi alan heyet, Başkan Sakallı' nın bölgesinde çok iyi çalıştığını ve temiz bir bölge ile karşılaştıklarını belirtti. Burhan Sakallı' yı almış olduğu ödüllerden ve gerçekleştirdiği projelerden dolayı tebrik eden konuklar, ülkeleri hakkında Sakallı' ya geniş bilgi verdi. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Sakallı, konuklarına şehrimize özgü lületaşı ürünlerinden oluşan bir set armağan etti. Sakallı ile görüşmelerini tamamlayan heyet, daha sonra Odunpazarı Bölgesi' ne geçerek, restore edilen evleri, Atlıhan Çarşısı' nı ve Kurşunlu Külliyesi' ni gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.