Trafik Polis Eğitim Merkezi açıldı

Trafik Polis Eğitim Merkezi açıldı
Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde açılış töreni yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ayhan Kavas, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma...

Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde açılış töreni yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ayhan Kavas, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Yusuf AVAN, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, Merkez Komutanı Seyit Yaylacı ve çok sayıda konuk katıldı.
Törende Saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan trafik ile alakalı kısa süreli slayt gösterimi izlendi. Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar ve Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Yusuf AVAN konuşmalarının ardından tören ikram ile sona erdi.
Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet SAYAR törende yaptığı konuşmada, "Okulumuz Emniyet Genel Müdürlüğü kararı ile POMEM'den Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğüne dönüştürülmüştür. Bundan böyle okulumuzda trafik eğitimi verilecektir. Hâlihazırda Ülkemizin çeşitli illerinden 250 kursiyer gelmiş bulunmaktadır. Bunlardan 200 personel, 1 aylık süreyle "Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimi" 50 personel ise "Kaza Araştırması ve Bilirkişilik Eğitimine" tabi tutulacaklardır. Böylelikle Okulumuzda yılda yaklaşık 1500 - 2000 trafik personeli eğitim görmüş olacaklardır. Onlara şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.