Trenler durunca otobüsler devreye girdi

Trenler durunca otobüsler devreye girdi
Geçici olarak görevinden alınan TCDD personeli -BTS ve Türk Ulaşım-Sen Üyesi bir grubun 16 tcdd çalışanının görevlerine iade edilmesi istemiyle başlattığı eylem kapsamında Eskişehir Garı’nda bekletilen trenlerdeki yolcular...

Geçici olarak görevinden alınan TCDD personeli -BTS ve Türk Ulaşım-Sen Üyesi bir grubun 16 tcdd çalışanının görevlerine iade edilmesi istemiyle başlattığı eylem kapsamında Eskişehir Garı'nda bekletilen trenlerdeki yolcular otobüslerle gidecekleri yere gönderildi.
Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) ve Türk Ulaşım-Sen üyesi bir grubun, 16 TCDD çalışanının görevlerine iade edilmesi istemiyle başlattığı eylem kapsamında Eskişehir Garı'nda bekletilen trenlerdeki yolcular, otobüslerle gidecekleri yere gönderildi. 00.30 sularında bazı sendika üyesi makinistlerin, görevden alınan 16 TCDD çalışanının yeniden görevlerine dönmeleri talebiyle başlattıkları eylem nedeniyle bazı yolcu trenleri, geldikleri Eskişehir Garı ile Enveriye İstasyonu'nda bekletildi.
Mağdur olan yolcuların, TCDD tarafından temin edilen otobüslerle gidecekleri kentlere ulaşmaları sağlandı.
Garda bir süre rötar yapan Anadolu Ekspresi, Fatih Ekspresi, Meram Ekspresi ve Eskişehir Ekspresi, eyleme katılmayan makinistlerce seferleri kapsamında bulunan illere götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.