TRT OKUL, AFETLER VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ VATANDAŞA ANLATACAK

TRT OKUL, AFETLER VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ VATANDAŞA ANLATACAK
TRT Okul ve Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle, halkı kentsel dönüşüm ve afet riski konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan Tv programlarının içeriklerini karara bağlamak...

TRT Okul ve Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle, halkı kentsel dönüşüm ve afet riski konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan Tv programlarının içeriklerini karara bağlamak amacıyla 28 Ağustos Salı günü "Afetler ve Kentsel Dönüşüm Eğitimi Çalıştayı" düzenlendi.
Temel vizyonlarının, afetlere karşı insanların az zarar gördüğü, afet zararlarının azaltıldığı, doğaya tehdit olmayan ve doğanın tehdit etmediği insan yerleşimlerini araştırmak olduğunu ifade eden Prof. Dr. Alper Çabuk, TRT Okul iş birliğiyle yapılması planlanan projenin en kısa zaman içerisinde uygulamaya geçeceğini belirtti.
TRT Okul koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ufuk Küçükcan'ın ve Enstitümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilecek projenin amacı , "afetlere karşı halkın bilinçlenmesini sağlamak ve diğer taraftan da ülkemizdeki en önemli gündemlerden bir tanesi olan kentsel dönüşüm olgusuyla ilgili gerekli bilgileri halkımızla paylaşmak" olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.