TÜMSİAD BÖLGE TOPLANTISI ORHANGAZİ'DE GERÇEKLEŞTİ

TÜMSİAD BÖLGE TOPLANTISI ORHANGAZİ’DE GERÇEKLEŞTİ
Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler toplantısının 6.cısı TÜMSİAD Orhangazi şubesinin ev sahipliğinde Yalova Termal Otel de gerçekleştirildi. İki gün süren toplantıya 8 ilin şube başkan,...

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler toplantısının 6.cısı TÜMSİAD Orhangazi şubesinin ev sahipliğinde Yalova Termal Otel de gerçekleştirildi.
İki gün süren toplantıya 8 ilin şube başkan, başkan yardımcıları, şube sekreterleri ile TÜMSİAD Genel Başkan yardımcısı ve Türkiye TÜMSİAD Bölgeler sorumlusu Hikmet Usta, Marmara Bölge Koordinatörü Muhammed Dursun, Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Başkan Yardımcısı Selami Uzun ile TÜMSİAD şube yönetim kurul üyeleri katıldı.
Toplantıda TÜMSİAD Bölge çalışmalarının analizi, Aylık şube raporlarının değerlendirilmesi, AB KOBİ haftası etkinliklerinin değerlendirilmesi, Genel Merkez Arsa projesi ve Van projesi çalışmalarının değerlendirilmesi, Sanayi ve Ticaret Odası çalışmalarının değerlendirilmesi gibi konular ele alındı.
TÜMSİAD Genel Başkan yardımcısı Hikmet Usta, toplantıya katılan Başkan ve yönetim kurul üyeleri ve ev sahipliği yapan Orhangazi Şube Başkanı Nurettin Çetin ve yönetimine teşekkür etti: "İki aylık periyotlarla gerçekleşen TÜMSİAD Marmara Bölge toplantısının bir daha ki programı TÜMSİAD İnegöl şubesinin organizasyonunda İnegöl'de gerçekleştirilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.