TÜMSİAD İLE ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

TÜMSİAD İLE ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ
TÜMSİAD (Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği) Eskişehir Şube Başkanı Ali ENGİZ, Yönetimden Başkan Yardımcısı Selami UZUN, Eğitim Komisyon Başkanı Zafer TETİK, Şube İl Genel Sekreteri Recep ÖZYILDIRIM, Genç TÜMSİAD Başkan...

TÜMSİAD (Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği) Eskişehir Şube Başkanı Ali ENGİZ, Yönetimden Başkan Yardımcısı Selami UZUN, Eğitim Komisyon Başkanı Zafer TETİK, Şube İl Genel Sekreteri Recep ÖZYILDIRIM, Genç TÜMSİAD Başkan Yardımcısı Hakan ÖNDER Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan ENGİZ TÜMSİAD dernek faaliyetleri hakkında yaptıkları ve yapacakları konular hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD olarak toplumların gelişmesi, bireylerin kendi sorunlarının çözümüne yönelik örgütlü çalışmalara her zaman katıldıklarını belirtti.
Prof. Dr. Hasan Gönen'de göreve başladıktan sonra üniversite - sanayi iş birliği kapsamında projeler geliştirdiklerini ve STK'larla (sivil toplum kuruluşları) iş birliği yapmaya açık olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.