TÜMSİAD'dan Emniyete ziyaret

TÜMSİAD’dan Emniyete ziyaret
TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Engiz yönetim kuruluyla birlikte Eskişehir İl Emniyet Müdürü Dr. T.Savaş Yücel’i makamında ziyaret etti.Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi Emniyet Müdürü Yücel’e...

TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Engiz yönetim kuruluyla birlikte Eskişehir İl Emniyet Müdürü Dr. T.Savaş Yücel'i makamında ziyaret etti.
Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi Emniyet Müdürü Yücel'e bilgi veren dernek başkanı Ali Engiz Türkiye genelinde 15 vilayette şubelerinin olduğunu ve yıl sonuna kadar da bu sayının 25'e çıkacağını, aynı zamanda yurt dışında 5 ülkede şubelerinin açılmak üzere olduğunu söyledi.
En son yaptıkları Suriye iş gezisi hakkında bilgide veren Şube başkanı Ali Engiz TÜMSİAD ve SURİYELİ İşadamları arasında 500 milyon dolarlık ticaret olduğunu ve ayrıca Suriye hükümetinin HUMUSTA 5 milyon metrekare TÜMSİAD'a hibe olarak arazi verdiğini, bu sayede Suriye'de iş yapmak isteyen iş adamlarımızın bedelsiz araziye sahip olduklarını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Dr T.Savaş Yücel de derneğin kısa sürede büyük işler başarmış olmasının Türkiye ve şehrimiz açsından gurur verici olduğunu belirtti ve memnuniyetlerini dile getirdi. Yücel, deneğe çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.