TÜMSİAD'DAN POLİS YILDÖNÜMÜ AÇIKLAMASI

TÜMSİAD’DAN POLİS YILDÖNÜMÜ AÇIKLAMASI
Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Eskişehir TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz, yayınladığı mesajında “Vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat gece ve gündüz demeden üstün çalışma...

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Eskişehir TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz, yayınladığı mesajında "Vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat gece ve gündüz demeden üstün çalışma azmi, gayret ve fedakârlık içinde çalışan tüm Polislerimizin kuruluş yıldönümünü kutlarım" dedi.

Polis teşkilatının 170 yıldır her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Engiz, şunları kaydetti; "Emniyet teşkilatı halkımızın huzur ve iç güvenliğini sağlayan önemli kolluk kuvvetlerimizdendir. 170 yıldan bu yana eğitimli personeli ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum haline gelmiştir. Türk Polis teşkilatımız devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevler üstlenmektedir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.