Türk Eximbank Genel Müdürü Sarar'da

Türk Eximbank Genel Müdürü Sarar’da
Türkiye İhracat ve Kredi Bankası (Türk Eximbank) Genel Müdürü Ahmet Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Sarar Giyim’i ziyaret etti.Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Sarar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin...

Türkiye İhracat ve Kredi Bankası (Türk Eximbank) Genel Müdürü Ahmet Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Sarar Giyim'i ziyaret etti.
Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Sarar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Sarar, Sarar Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar ve Sarar Perakende Satış Müdürü Alaattin Çoban tarafından ağırlanan Türk Eximbank Genel Müdürü Ahmet Kılıçoğlu Sarar'ı ziyaret ederek kendine ürünler seçti.
Sarar yönetimi eşliğinde fabrika gezisi yapan gördüğü ilgi ve alaka karşısında memnuniyetlerini dile getiren Sayın Kılıçoğlu Sarar'dan giyinmenin büyük bir keyif olduğunu dile getirdi.
Sarar'ın 4 kıtada 30 ülkede açtığı mağazalarla ihracat oranını tepe noktalara çıkarttığını belirten Sayın Kılıçoğlu bir Türk olarak bu markayla gurur duyduğunu Türk Eximbank olarak ta her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.