Türkseven "Kimsenin sırası belli değil"

Türkseven “Kimsenin sırası belli değil”
Yapılan yorum ve sıralamaların herkesin kendi görüşü olduğuna değinen Türkseven, parti üyesi olan Halil Ünal’ın DYP’den milletvekili adayı olacağını açıklamasını da, “kendi taktiridir” şeklinde yorumladı.Hiç kimseyi...

Yapılan yorum ve sıralamaların herkesin kendi görüşü olduğuna değinen Türkseven, parti üyesi olan Halil Ünal'ın DYP'den milletvekili adayı olacağını açıklamasını da, "kendi taktiridir" şeklinde yorumladı.
Hiç kimseyi zorla partide tutmayacaklarını belirten Türkseven, "üzülmedik desek yalan olur. Kendisi popüler bir isim. Partimizde kalmasını ve bizimle çalışmasını isterdik ama olmadı, bu kendi taktiridir" şeklinde konuştu.
Halil Ünal'ın partiden istifa etmediğini, noter kanalıyla ittiyse de henüz ellerine ulaşmadığını söyleyen Türkseven, "keşke gelip önce bizimle konuşsaydı. Daha önce benzer haberler çıktığında bize hep, böyle şeylerin olmadığını, bunu basının abarttığını söylüyordu. Her seferinde, eğer başka bir partiden aday olmaya karar verirsem önce gelir size haber veririm, diyordu. Ama bunların hiç birini yapmadı. Keşke böyle olmasaydı" dedi.
Kendisinin milletvekilliği adaylığını düşünüp düşünmediği şeklirdeki soruyu da şöyle yanıtladı Türkseven; "Hedefsiz siyaset olmaz. Siyaset yapan herkesin mutlaka bir hedefi vardır.
Benim böyle bir takıntım, mutlaka olacağım diye bir düşüncem yok. Ancak şartlar uygun olursa, görev bize düşerse de hayır demem elbette. Ama bizim şu aşamadaki en büyük amacımız CHP'nin büyümesi ve iktidara gelmesi için çalışmak. Şu aşamada başkaca bir düşüncemiz ve talebimiz yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.