"Ülke yol ayrımında"

“Ülke yol ayrımında”
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Danışmanı Namık Kemal Zeybek, parti binasında düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.Türkiye’nin Avrupa Birliği ve Türk Birliği olmak üzere iki yol ayrımında olduğunu...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Danışmanı Namık Kemal Zeybek, parti binasında düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye'nin Avrupa Birliği ve Türk Birliği olmak üzere iki yol ayrımında olduğunu belirten Namık Kemal Zeybek, ülkenin bu iki yoldan birisen gireceğini ve halkın bu kararda dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Yedi Türk Cumhuriyeti ile birleşerek Türk Birliği'nin kurulması gerektiğini vurgulayan Zeybek, "Üretim biçiminin değişmesi, tarihin değişmesi ile yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye 7 Türk Cumhuriyeti ile birleşebilir ve dünyanın sayılı güçlü ülkelerinden biri olabilir. Bu 7 Türk Cumhuriyetin tarihi, dini, dili, kültürü birdir. Bu Avrupa Birliği'nin hayal bile edemeyeceği bir imkandır" dedi.
Avrupa Birliği giriş sürecinin ise kaygan ve kolay bir yol gibi göründüğünü ifade eden Zeybek, "Ancak bu yolun sonu felakettir. Yolun sonunda sahtekarlık var. AB giriş süreci adı altında bir tiyatro oynanıyor. AB giriş süreci ile Türkiye tasfiye edilmek isteniyor. Asıl gitmesi gereken yoldan saptırılıyor. Bu süreç Türkiye'yi tahrip ediyor. Türkiye'de suç oranının artmasının nedeni bile AB'ye girmek için çıkarılan yasalardır. AB'ye her türlü taviz veriliyor. Büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. Bu sürecin sonucu Türkiye'nin küçülmesidir. Sevr'dir. Bunların hepsinin arkasında dünyayı ele geçirmeye çalışan ABD vardır. Asıl oyuncu global kapitaldir. Emperyalistler üç taş oynamaz satranç oynar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.