"Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum"

“Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum”
“Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından İl Merkezi ve İlçelerinde bulunan ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin katılımlarının öngörüldüğü “Ülkemiz Seviyorum, Belgemi Alıyorum” kampanyası düzenlendi....

"Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından İl Merkezi ve İlçelerinde bulunan ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin katılımlarının öngörüldüğü "Ülkemiz Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyası düzenlendi.
Yeni uygulanmaya başlanılan kampanya ile ilgili bilgi veren Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün, etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin, 1 Nisan – 31 Mayıs 2007 tarihleri arasında topladıkları ve belirtilen şartlara uygun olan yüz adet belgeyi herhangi bir zarf içine koyarak, zarfın ön yüzüne "Öğrencinin adı, soyadı, ilköğretim okulunun adı, sınıfı, şubesi ve öğrenci numarası ile velisinin, vasisinin veya yakın akrabasının adı, soyadı, ev adresi ile telefon numarası bilgilerini yazmaları gerektiğini söyledi. Aygün, çekilişe katılmak için 1 – 13 Haziran 2007 tarihleri arasında İl Merkezinde Hoşnudiye Mahallesi A. Kanatlı Caddesi, No:8 adresinde bulunan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı'na, Sivrihisar ve Çifteler İlçelerinde, Vergi Dairesi Müdürlüklerine, diğer ilçelerde ise Malmüdürlüklerine teslim edebileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.