Uluönder'de yakınma

Uluönder’de yakınma
Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini aylardır beklediklerini belirterek; "Artık mahallemizdeki sorunlar halledilsin" dedi.Zafer Mahallesi muhtarı Çetin Özdemir ile Batıkent Mahallesi Musa Kılınç’ın...

Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini aylardır beklediklerini belirterek; "Artık mahallemizdeki sorunlar halledilsin" dedi.
Zafer Mahallesi muhtarı Çetin Özdemir ile Batıkent Mahallesi Musa Kılınç'ın da destek verdiği Güler, mahallede giderilmeyen meselelerden dolayı hayli şikayetçi.
Güler, belediyeden üç durağın üzerinin kapanmasını istemelerine rağmen bunun bile yapılmadığını belirterek; "Özellikle kış döneminde vatandaşın çektiği çileyi görmeliler. Geçen yılki dilekçemize 'en kısa sürede yapılacak dendi' ancak aradan tam 8 ay geçti yine yapılmadı. Mahallemizdeki tramvay aktarma bölümünde bile bu çile yaşanıyor" dedi.
Diğer büyük sorunların halledilmesi için aylarca beklemek zorunda kalacaklarını da ifade eden muhtar Güler; "Sokaklarımız kazılmış halde bırakıldı. Sultan Sokağımızdaki otobüs güzergâhı meselesi halledilmedi. Büyükşehir Belediyesi bizim mahallemize ne zaman bakacak?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.