Ünal "DYP'den adayım"

Ünal “DYP’den adayım”
Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Halil Ünal, Doğru Yol Partisi’nden (DYP) milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklayarak, "Aktif siyasete atılma vaktim geldi, partimin önüme koyacağı her türlü seçime de hazırım"...

Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Halil Ünal, Doğru Yol Partisi'nden (DYP) milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklayarak, "Aktif siyasete atılma vaktim geldi, partimin önüme koyacağı her türlü seçime de hazırım" dedi. Ünal, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi'nde bulunan işyerinde düzenlediği basın toplantısında, temsil ettiği kitlelerin, yakın çevresinin, tarım sanayicilerinin çoğunluğunun kendisine siyasete girme konusunda yoğun baskı yaptığını söyledi.
İş adamlarının mutlaka siyasette yer alması gerektiğini belirten Halil Ünal, "Bananecilik ortadan kalkmalı. Bizim de siyasete girme zamanımız geldi. DYP'den siyasete atılıyorum, inşallah da önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olacağım. Partimin aday belirleme ile ilgili önüme koyacağı her türlü seçime, ön seçime bile girmeye hazırım" diye konuştu.
Eskişehirli iş adamı Ünal, bir dönem Eskişehirspor Kulübü'nde başkanlık ve Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (ESİAD) yöneticilik yaptığını da hatırlatarak, şunları söyledi:
"DYP'nin Eskişehirli bir neferi olarak çalışacağım. DYP'den Eskişehir milletvekilliğine talibim. Herkesin seçme ve seçilme hakkı vardır. Artık, DYP'nin bir üyesiyim.
Başka bir partide de aktif siyaset yapmam mümkün değildi. DYP'yi kendime uygun buldum. CHP'de ise siyaset yapmayı doğru bulmuyorum.
DYP'de iyi işler yapacağımı düşünüyorum. Tarım tüzüğünde çok aktif olacağıma inanıyorum. Başka bir çok projemi de önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım.
Ben kararlı, ilkeli bir insanım. Ankara'ya ve Eskişehir'deki parti yöneticilerine önüme koyacakları her türlü sandığa hazır olduğumu söyledim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.