Üreticilere destek primi ödenecek

Üreticilere destek primi ödenecek
Tarım İl Müdürü Mevlüt Gümüş, İlimizde 2009 üretim yılı içinde Yağlık Ayçiçeği, Dane Mısır, Soya Fasulyesi, Kanola ve Aspir üretimi yapan ve Destekleme priminden yararlanmak için müracaat etmiş, çiftçi kayıt sisteminde...

Tarım İl Müdürü Mevlüt Gümüş, İlimizde 2009 üretim yılı içinde Yağlık Ayçiçeği, Dane Mısır, Soya Fasulyesi, Kanola ve Aspir üretimi yapan ve Destekleme priminden yararlanmak için müracaat etmiş, çiftçi kayıt sisteminde özlük, ürün, arazi bilgileri kayıtlı olan ve bu arazilerinde prime esas ürünleri ürettiği, İlçe Tarım Müdürlüklerince tespit edilen gerçek ve tüzel kişilere Bakanlar Kurulu Karına göre Destekleme Primi ödenmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.
Gümüş, "İlimizde üretimi yapılan ürünlerden Yağlık Ayçiçeği, Dane Mısır, Kanola, Soya Fasulyesi ve Aspir için Destekleme primi almak isteyen çiftçilerimiz aşağıda belirtilmiş olan belgeler ile birlikte Yağlık Ayçiçeği, Soya Fasulyesi ve Aspir için 01/04/2010, Dane Mısır için 30/04/2010 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sisteminde kayıtlı bulundukları Tarım İlçe Müdürlüklerine primden yaralanacak çiftçinin veya kanuni vekilinin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir." dedi.

Gerekli Belgeler :
l.Başvuru dilekçesi (belge tesliminde Tarım İlçe Müdürlüğünde doldurulacaktır.)
2.Alım-Satım belgesinin (müstahsil makbuzu veya gerçek usulde vergilendirilen çiftçilerde fatura) ASLI ve okunaklı birer adet fotokopisi
3.Borsa alım - satım (tescil) belgesi. ASLI
Başvuru dilekçesinin doldurulmasında T.C. No gerekli olup, prim almak için başvuruda bulunacak çiftçimizin bu bilgilerini yanlarında bulundurması gerekmektedir.
Daha fazla bilgi için çiftçilerin Tarım İl (Destekleme Şubesi) ve Tarım İlçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri istinmektedir.
İrtibat: Tarım İl Müdürlüğü : Tel:3101717 - 614
-OdunpazarıTarım ilçe Müdürlüğü : Tel:2303438 - 125
-Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü : Tel:3101717 - 711

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.