Uyuşturucu tacirlerinin kurbanı olmayın

Uyuşturucu tacirlerinin kurbanı olmayın
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen madde kullanımı ve bağımlılığı konulu panelin konuşmacı olan baş komiser Kemal Kızılbaba öğrencilere uyarılarda bulundu.Çok sayıda öğrencinin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte...

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen madde kullanımı ve bağımlılığı konulu panelin konuşmacı olan baş komiser Kemal Kızılbaba öğrencilere uyarılarda bulundu.
Çok sayıda öğrencinin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte uyuşturucunun insan sağlığına olan etkisini anlatarak başlayan baş komiser Kızılbaba, daha sonra uyuşturucu alışkanlığının başladığı durumları ele aldı. En büyük tehlikenin en yakın arkadaş olduğunu belirten Kızılbaba; "Arkadaş etkisi, merak, sorunları çözme yanılgısı, özenti, moda ve büyükleri taklit etme şeklinde alışkanlıklar başlayabiliyor" dedi.
Madde satıcılarının kendilerine hedef seçtikleri gençlerin zaaf yönlerini kullandıklarını ve bunun içinde oldukça dikkatli olunması gerektiğini belirten Narkotik Büro Amiri Kızılbaba, gençlere tavsiyelerde bulunarak; "Önce uyuşturucu bedava verilir. Bunlara karşılık uyanık olmak gerekir. Kendimizi korumak için doktor harici verilen hiçbir ilacı içmememiz gerekir" diye konuştu.
Eskişehir Narkotik büro Amirliğinin uyuşturucu ile mücadelede çok önemli mesafe aldığını belirten Kızılbaba, gençlerin bu tür alışkanlıklardan uzak kalması için polisin her zaman görev başında olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.