Vali yeni üniversitelileri ağırlardı "İş Hayatında Başarı"yı anlattı

Vali yeni üniversitelileri ağırlardı “İş Hayatında Başarı”yı anlattı
Vali Dr. Kadir Koçdemir bu yıl üniversiteye yeni adım atan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunlarını, Okul Müdürü Sırrı Kabadayı ve Okul Aile Birliği Başkanı Enver Tokmak’ı makamında kabul etti. Üniversiteyi...

Vali Dr. Kadir Koçdemir bu yıl üniversiteye yeni adım atan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunlarını, Okul Müdürü Sırrı Kabadayı ve Okul Aile Birliği Başkanı Enver Tokmak'ı makamında kabul etti. Üniversiteyi kazanan gençlerle sohbet eden Vali Dr. Koçdemir gençlere hayatları boyunca faydalı olacak bir takım bilgiler verip tavsiyelerde bulundu.
Günümüz toplumunun her şeyin çok hızlı değiştiği bir süreci yaşadığını belirten Koçdemir bu durumun iş hayatına da fazlasıyla yansıdığını söyledi. Vali Koçdemir ayrıca "Bizim babalarımız bir mesleğe girdiğinde aynı yerden emekli olurdu. Ancak şimdi aktif çalışma hayatında, yani 18-35 yaş arasında, 4-5 farklı meslek değiştireceksiniz ve muhtemelen aynı iş yerinde farklı statülerde bulunacaksınız" diyerek gençlere de seslendi. Liseden üniversiteye geçen gençlerin bir takım farklılıklar yaşayacağını söyleyen Koçdemir, özellikle anne ve babadan ayrı kalmanın onlar için en büyük değişim olacağını belirtti. Aynı zamanda lise hayatından farklı bir özgürlüğe sahip olacak gençlerin bilhassa ilk yıl elde ettikleri özgürlüğü ölçülü bir şekilde yaşayarak onların savrulmamalarını istedi.Gelecek yaşamlarında başarılar dileyen Koçdemir, gençlere Yunus Emre Divanı kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.