Vergi Dairesi'nden Vali Kılıçlar'a ziyaret

Vergi Dairesi’nden Vali Kılıçlar’a ziyaret
21. Vergi Haftası’nın başlaması nedeniyle Vali Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret eden Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarımıza verilecek olan...

21. Vergi Haftası'nın başlaması nedeniyle Vali Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret eden Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarımıza verilecek olan tüm kamu hizmetlerinin, en hızlı ve verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında, vergi gelirlerinin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Aygün, "Vergi, yalnızca kamu giderlerini finanse eden bir kaynak değil, aynı zamanda ekonomik büyümeyi teşvik eden, istihdamı, sanayileşmeyi özendiren, tasarrufları ve sermaye birikimini sağlayan en önemli araçlardan biridir." dedi.
Vergi Haftası ile ilgili olarak Vali Mehmet Kılıçlar, kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması ve kayıt dışının kayıt altına alınması gerektiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.