VERGİ MÜFETTİŞLERİ ODA VE MESLEK KURULUŞLARIYLA BULUŞTU

VERGİ MÜFETTİŞLERİ ODA VE MESLEK KURULUŞLARIYLA BULUŞTU
Şehrimizdeki oda ve meslek kuruluşları T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı tarafından kurumun faaliyetleri ve vergi incelemeleri hakkında bilgilendirildi....

Şehrimizdeki oda ve meslek kuruluşları T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı tarafından kurumun faaliyetleri ve vergi incelemeleri hakkında bilgilendirildi.
T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı tanıtım toplantısını Eskişehir Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısında Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, ESİAD, ESGİAD, EGSİAD, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Eczacılar Odası, Diş Hekimleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası'nın Eskişehir şubelerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri yer aldı.
Toplantının amacının kurumu tanıtmak, oda ve meslek örgütleriyle iletişimi güçlendirmek olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.