"Yardımlar bize güç veriyor"

“Yardımlar bize güç veriyor”
Türkiye Yardım Severler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Tepebaşı İlçesi Yukarısöğütönü İlköğretim Okulu binasında yapılacak olan bakım, onarım, donatım ve düzenleme işine ait Eskişehir Valiliği, İl Milli Eğitim...

Türkiye Yardım Severler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Tepebaşı İlçesi Yukarısöğütönü İlköğretim Okulu binasında yapılacak olan bakım, onarım, donatım ve düzenleme işine ait Eskişehir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yardım Severler Derneği Eskişehir Şubesi arasında düzenlenen protokol Valilik Makamında imzalandı.
İmza törenine Eskişehir Kadın Platformu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Arzu Kılıçlar, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Serpil Çamoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof.Dr. Gönül Angün, Av. Akın Çamoğlu, Bilge Ülke Alankuş, Serpil Uça, Erdin Düzarat katıldılar.
Başkan Serpil Çamoğlu, Eskişehir Yardım Sevenler Derneğinin % 100 eğitime katkı kampanyaları çerçevesinde eski Reşat Benli İlköğretim Okulu'nun onarılıp otistik çocukların yararlanabileceği şekilde hazırlanmasıyla 27.10.2008 tarihinde açılışı yapılarak eğitim ve öğretime başladığını ifade etti. Başkan Çamoğlu, dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.Başkan Serpil Çamoğlu, Tepebaşı İlçesi Yukarısöğütönü İlköğretim binası onarım işi inşaatına 01.03.2010 tarihinde başlanacağını ve bu tarihinden itibaren en geç 4 ay içerisinde bitirilerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirileceğini belirtti.
Eğitim ve Sosyal Hizmetler alanında Eskişehir'de son dönemlerde olumlu hizmetlerin yapıldığını ifade eden Vali Mehmet Kılıçlar, "Yardımseverlerin yaptıkları yardımlar bizlere güç vermektedir." dedi. İşbirliği ile hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesinde katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Mehmet Kılıçlar, onarımı yapılacak okula "Türkiye Yardım Sevenler Derneği İş Eğitim Merkezi" ismi verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.