Yemin edip rozet taktılar

Yemin edip rozet taktılar
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, genç inşaat mühendisleri için "mesleğe hoş geldin" kokteyli düzenledi.Bahçe Restoran’da düzenlenen kokteylde konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İnşaat Mühendisliği...

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, genç inşaat mühendisleri için "mesleğe hoş geldin" kokteyli düzenledi.
Bahçe Restoran'da düzenlenen kokteylde konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Gönen, genç mühendislere seslenerek, "Size balık tutmayı öğrettik, elinize olta, ağlar ve gemi var. Ama malzemelerin yedek parçalarını İnşaat Mühendisleri Odası'ndan değiştireceksiniz. Mühendisliğin yanı sıra Türk diline ve kültürüne de sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.
Kokteylde konuşan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Erman Gölet, on beş yıldır ESOGÜ İnşaat Mühendisliği bölümü ile birlikte "Mesleğe hoş geldin" buluşmasının gerçekleştirildiğini belirterek, "Zorlu, ama onurlu bir mesleğin sahibi oldunuz. Bu dört yıllık eğitim size mesleki formasyon verdi" şeklinde konuştu: Gölet, şöyle devam etti:
"Meslek yaşamınızın her alanında bir meslek örgütünün yanınızda olduğunu göreceksiniz. İnşaat Mühendisleri Odası, sadece mesleki değil, ülke ve toplum yararına da çalışma yürütmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'ün belirlediği çağdaş Türkiye mücadelesini sürdürecek gençlersiniz. Yolunuz açık olsun." Daha sonra toplu halde mühendislik yemini eden genç mühendislere İnşaat Mühendisleri Odası'nın rozeti takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.