YÖRESEL KIYAFETLER SANDIKLARDAN ÇIKACAK

YÖRESEL KIYAFETLER SANDIKLARDAN ÇIKACAK
Vali Dr. Kadir Koçdemir Eskişehir’deki göçmen dernekleri başkanları ile bir araya geldi.Eskişehir Polis Evi’nde yapılan toplantıya Eskişehir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Spor Kulübü Derneği Başkanı Mesut Ör,...

Vali Dr. Kadir Koçdemir Eskişehir'deki göçmen dernekleri başkanları ile bir araya geldi.
Eskişehir Polis Evi'nde yapılan toplantıya Eskişehir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Spor Kulübü Derneği Başkanı Mesut Ör, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı- Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Zihni Çalışkan, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Odunpazarı Şubesi Başkanı Beysim Taşçı, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Bahar Bilen, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Altınok, Çifteler Kafkas-Karaçay-Balkar Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Çimen ve bazı üyeler de katıldı.
Göçmen dernekleri ile "Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği" ve "UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Başkentliği" hakkında fikir alışverişinde bulunan Vali Koçdemir, dernek başkanlarına Eskişehir 2013 Vizyonunu anlattı. Eskişehir'i oluşturan göçmenlerin yöresel kıyafetlerinin giyildiği etkinlikler de planlanıyor. Bu etkinlik için göçmen derneklerinin de yardımı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.