Yurtdışında ücretsiz üniversite imkanı

Yurtdışında ücretsiz üniversite imkanı
Kırgızistan –Türkiye Manas Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Edebiyat, Mühendislik, Veterinerlik, Ziraat, İlahiyat, Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Turizm Otelcilik, Yabancı Diller, Konservatuar, Beden Eğitimi...

Kırgızistan –Türkiye Manas Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Edebiyat, Mühendislik, Veterinerlik, Ziraat, İlahiyat, Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Turizm Otelcilik, Yabancı Diller, Konservatuar, Beden Eğitimi ve Meslek Yüksek Okullarına 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı için LGS puanı ile Türkiye'den öğrenci alacağı açıklandı.
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde eğitim-öğretim ücretsiz olduğu belirtilirken, ayrıca üniversitenin kendi imkânlarıyla üç kademeli burs vermekle birlikte Türkiye'den gelecek öğrenciler YURT-KUR'un vermiş olduğu bütün burs ve kredi imkanlarından faydalanabildiği kaydedildi. Eğitim dilleri olan Türkçe ve Kırgızca dışında Kırgızistan'da yoğun olarak konuşulan Rusça da üniversite eğitimi boyunca yabancı dil dersi olarak alınabilmekte, kentte Rusça pratik yapma olanağı bulunabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.