"Zamanı gelince söyleyeceklerimizi söyleriz."

"Zamanı gelince söyleyeceklerimizi söyleriz."
CHP’de partililer ikiye bölündü. 7 Haziran Genel Seçimleri için açıklanan adaylara bir kısım partili tepki gösterdi. Partililer, adayların kontenjan yöntemiyle belirlenmesini kabul etmediklerini söylediler. Dün 15.00 sıralarında...

CHP'de partililer ikiye bölündü. 7 Haziran Genel Seçimleri için açıklanan adaylara bir kısım partili tepki gösterdi. Partililer, adayların kontenjan yöntemiyle belirlenmesini kabul etmediklerini söylediler.
Dün 15.00 sıralarında parti de il başkanları ve ilçe başkanları da bir araya gelerek olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı basına kapalı bir şekilde yapılırken, İl Başkanı Ersen Yeniceli en kısa zamanda kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacaklarını kaydetti.
Yeniceli, yaptığı kısa açıklamada, adayların kontenjan yöntemiyle belirlenmesinde parti örgütünden tepkilerin geldiğini söyledi. Ortak bir deklarasyon yapacaklarını ve kamuoyunu aydınlatacaklarını kaydeden Yeniceli, "Şu an için çok erken. Konuşmak yanlış olur. Gereken zaman da açıklama yapacağız" dedi.
CHP'lilerden bir kısım partili ise açıklanan adaylardan bazılarına tepki gösterdi. Özellikle Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel'in bu parti için ne yaptıklarını soran partililer, örgüte emeği geçen isimlerin konulması gerektiğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.