Zehirlenmeye soruşturma

Zehirlenmeye soruşturma
Yapılan tıbbi incelemelerde olayın gaz zehirlenmesinden meydana geldiği kanaatine varıldığı, ancak jandarma tarafından ilgili tahkikatın sürdürüldüğü hatırlatıldı ve şöyle denildi:" 22.05.2007 tarihinde ilimiz Organize...

Yapılan tıbbi incelemelerde olayın gaz zehirlenmesinden meydana geldiği kanaatine varıldığı, ancak jandarma tarafından ilgili tahkikatın sürdürüldüğü hatırlatıldı ve şöyle denildi:
" 22.05.2007 tarihinde ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Çetintaş Tekstil fabrikasında saat 10.30'dan itibaren çalışanların fenalaşması ve bazılarının bayılması üzerine ilimiz hastanelerine nakledilmişlerdir. Rahatsızlanan kişilerin 104'ü Eskişehir Devlet Hastanesi'ne, 48'i Yunusemre Devlet Hastanesi'ne ve 4'ü Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne olmak üzere toplam 156 kişi rahatsızlığı nedeniyle hastanelere başvurmuştur. Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvuran hastaların tümü, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne başvuran hastaların ise 82'si yapılan müdahaleler ardından taburcu edilmiş, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne başvuran hastaların 22'si müşahede altına alınmıştır. Bu kişilerin de genel durumları iyidir. Yapılan tıbbi incelemelerde olayın gaz zehirlenmesinden kaynaklandığı kanaatine varılmışsa da olayla ilgili tahkikat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılmaktadır. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.