Bestekâr Hüseyin Erbay’a MESAM Başkanlığından ödül

Bestekâr Hüseyin Erbay’a MESAM Başkanlığından ödül
Eskişehir’de yetişen Bestekâr Hüseyin Erbay’a MESAM tarafından hoca, şef ve bestekâr olarak hizmetlerinden dolayı takdir ve teşekkür şilti verildi.

MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından tarafından Eskişehir’de yeteneğini ve kariyerini ileriye taşıyan Hüseyin Erbay’a hoca, şef ve bestekâr olarak hizmetlerinden dolayı takdir ve teşekkür şilti verildi.

Konu hakkında bilgi veren Bestekâr Hüseyin Erbay, ‘’Ömrünü asil musikimize, Eskişehir’e, öğrencilerine ve korosuna adamış bir müzik insanıyım. Bu yıl benim 59. sanat yılım. Odunpazarı Halk Eğitimi merkezi TSM korosunun 49. sanat yılı. Bu zaman zarfında 20 bine yakın öğrencim oldu. İçlerinden pek çok öğrencim başarıya ulaşarak başta TRT olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı Koro’larına girdiler. Birçok öğrencim güzel sanatlar liselerine, Türk ve Batı müziği konservatuvarlarına girdi. Eserleri TRT denetiminden geçen bestekârlar, başarılı Ud sanatçıları yetişti. Yine TRT‘nin değişik yıllarda açtığı ses yarışmalarını kazanan pek çok öğrencim oldu. Pek çok koro hoca ve şefleri yetiştirdim” diye konuştu.

Erbay, kendisine verilen takdir ve teşekkür şiltinin verilmesinden dolayı mutluluğunu ifade ederek MESAM başkanı ve ilgililere jestlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.