Eskişehir'de beklenen festival için geri sayım başladı

Eskişehir'de beklenen festival için geri sayım başladı
Eskişehir'de 45. Geleneksel Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali, 20 Temmuz 2025'te birbirinden renkli etkinlikler ve sevilen sanatçılarla gerçekleştirilecek.

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesi, bu yıl 45’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali’ne hazırlanıyor. 20 Temmuz 2025 Pazar günü Kalburcu Orman Parkı’nda gerçekleştirilecek olan festival, her yaştan katılımcıya hitap eden programıyla dikkat çekiyor.

Mihalıççık Belediyesi tarafından organize edilen 45’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali'nde sahne alacak sanatçılar ve sahne saatleri şöyle:

  • 10:40 Nezih Balkan & Servet Koç
  • 12:30 Aysun Gültekin
  • 13:30 Minik Mustafa
  • 14:00 Ankaralı Engincan
  • 16:00 Recep Karademir & Ekibi
  • 16:30 Doğukan Ali İnceöz
  • 17:00 Mehmet Öztürk & Tamir Tütünoğlu

Eskişehir Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’un davetiyle gerçekleşecek etkinlikte, hemşehrilik ruhu pekiştirilecek, kiraz üretimi ve ilçenin kültürel zenginliği kutlanacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinlikte, doğayla iç içe eğlence dolu bir gün yaşanması hedefleniyor. Bu geleneksel buluşma, bölge halkının yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçileri de bir araya getirerek, Mihalıççık’ın sosyal ve kültürel hayatına canlılık katıyor.

Etiketler :