3 PUAN GÜZEL



Eskişehirspor Giresunspor karşısında önemli bir 3 puan aldı. Daha önceki yazılarımızda da her maçın Eskişehirspor açısından zorlu geçeceğini belirtmiştik. Nitekim dünkü Giresunspor maçı da zorlu geçti.
Canlı yayında konuk ettiğimiz Alpay hoca kadroda operasyon yapacağının sinyalini vermişti. Nitekim dün Uğur İnceman'ı yedekler arasında görünce şaşırmadım. Orta alanda Ramazan ve Hürriyet'e görev veren Alpay hoca Kamil Ahmet'i de sağ kanatta oynatmakta doğru bir iş yaptı. Özellikle ilk 45 dakikada futbol olaraka vasatı geçemeyen Kırmızı Şimşekler 90 dakikalık bölümde ise sadece sonuç olarak sevindirdi.
Bahane taraftarın olmaması. Tamam bundan sonra taraftarda futbolcuların yanında olacak. İnşallah o zaman hem keyif veren futbol hem de 3 puan serisi devam eder. Çünkü güzel futbol için başka bahane kalmayacak.
Sonuçta kırmızı şimşekler önemli maçta zorlu engeli 3 puanla aşarak şampiyonluk yolunda idiasını sürdürdü.


Bu arada maçı izleyemeselerde taraftardan bahsetmek istiyorum. Hafta içi hatıra bilet kampanyasına ilgi gösteren binlerce taraftar dünde evde keyifle izlemek yerine Atatürk dış sahada hep birlikte maçı izleyerek bir kez daha büyüklüğünü gösterdi. Zaten Eskişehirspor'un arkasında bu taraftar olduğu sürece sırtı yere gelmez.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi